the bride
the groom

Evenimentele iau nastere pentru a fi tinute minte mult timp dupa ce ele s-au incheiat. Fiecare detaliu, fiecare cort de nunta, fiecare decoratiune florala, ormament, corp luminos, drapaj sau culoare, naste o senzatie pe care participantii o vor pastra cat mai mult timp. Eurocort gandeste, organizeaza si pune in practica fiecare amintire care urmeaza sa se nasca.

 
 

Aranjamente Florale de Nunta

Aranjamentele florale reprezinta o adevata stiinta din care se inspira astazi floristii, care vor sa atinga in acest fel absolutul.

Eurocort creaza aranjamente florale in functie de personalitatea miresei, tipul de nunta si in special de locul in care se desfasoara ceremonia si apoi receptia.

Importante sunt atat nuantele, forma aranjamentelor florale, modul de a fi combinate, mirosul lor cat si vedeata ornamentala ce poate produce un incantator efect.

Atmoafera romantica nu poate fi redata de nimic altceva decat de flori, iar locul in care se va desfasura receptia trebuie impodobit cu aranjamente florale diverse.

Exista o serie de aranjamente florale si anume: cosuri cu flori de sezon, aranjamente pe stative speciale din fier forjat, ghirlande incadrand ringul de dans, aranjamente florale de masa si scaun, arcade, etc.

Masina mirilor poate fi impodobita cu micute coronite sau un aranjament floral deosebit pentru a fi deosebita de celelalte masini ce fac parte din convoiul nuptial.