the bride
the groom

Evenimentele iau nastere pentru a fi tinute minte mult timp dupa ce ele s-au incheiat. Fiecare detaliu, fiecare cort de nunta, fiecare decoratiune florala, ormament, corp luminos, drapaj sau culoare, naste o senzatie pe care participantii o vor pastra cat mai mult timp. Eurocort gandeste, organizeaza si pune in practica fiecare amintire care urmeaza sa se nasca.

 
 

Artificii de Nunta

Orice eveniment deosebit si important trebuie sa se desfasoare cu un minunat si romantic foc de artificii, nunta in sine fiind un astfel de moment. Cateva momente ce trebuie marcate cu un spectacol de artificii sunt: intrarea mirilor, valsul mirilor si tortul miresii.

Vulcanii sunt de fapt niste artificii potrivite atat pentru interior cat si pentru nuntile desfasurate in aer liber. Pot sa introduca momentul tortului, un moment special sau reprezentatia unui artist sau a unei formatii. La tort se pot folosi artificii al caror jet dureaza cam un minut.

Cel mai impresionant si mai urmarit spectacol va fi cel al artificiilor de exterior, care va atrage exclamatii atat de catre miri cat si de catre ceilalti oaspeti.

Exista o multime de moduri in care artificiile pot fi combinate pentru a obtine efecte diverse si anume: numele mirilor scris pe cer, cascade, inimi, scoici, palmieri, evantaie, globuri, etc. Durata acestui spectacol variaza intre 5 – 10 minute, iar pretul lor variaza in funtie de durata si de calibrul efectelor dorite.