the bride
the groom

Evenimentele iau nastere pentru a fi tinute minte mult timp dupa ce ele s-au incheiat. Fiecare detaliu, fiecare cort de nunta, fiecare decoratiune florala, ormament, corp luminos, drapaj sau culoare, naste o senzatie pe care participantii o vor pastra cat mai mult timp. Eurocort gandeste, organizeaza si pune in practica fiecare amintire care urmeaza sa se nasca.

 
 

Porumbei de Nunta

Porumbeii reprezinta simbolul iubirii si al sperantei, iar prezenta lor la nunta dvs. este un moment foarte spectaculos si care aduce noroc mirilor.

Eliberarea porumbeilor este un moment important si romantic, o adevarata incantare pentru privire, atat pentru miri, cat si pentru oaspeti.

Chiar daca biserica aleasa va fi una simpla, cu noi, aceasta va capata prin eliberarea porumbeilor culoare, eleganta si rafinament, iar evenimentul pe care il sarbatoriti va fi cu adevarat unul deosebit.

Pentru noi eleganta se construieste din detalii, fiecare detaliu contand, pentru ca e important sa va bucurati asa cum trebuie.

Eurocort vine cu experienta, dumneavoastra cu ideea si cu siguranta impreuna vom reusi sa avem o organizare a evenimentului perfecta.