the bride
the groom

Evenimentele iau nastere pentru a fi tinute minte mult timp dupa ce ele s-au incheiat. Fiecare detaliu, fiecare cort de nunta, fiecare decoratiune florala, ormament, corp luminos, drapaj sau culoare, naste o senzatie pe care participantii o vor pastra cat mai mult timp. Eurocort gandeste, organizeaza si pune in practica fiecare amintire care urmeaza sa se nasca.

 
 

Filmare Nunta

Aproape singurele amintiri palpabile de la nunta vor fi casetele cu filmarea si montajul nunti, precum si albumul de fotografii.

De cate ori vi se va face dor sau veti dori sa retraiti toate momentele minunate, caseta cu montajul va fi cea care o veti urmari, inclusiv la toate aniversarile casatoriei si cu siguranta o veti imprumuta prietenilor si rudelor care nu au fost prezenti.

Cameramanul nuntii trebuie sa aiba o experienta bogata in astfel de evenimente si trebuie sa stie cum sa se adapteze oricarei situatii care se iveste. Rolul lui este sa stie succesiunea momentelor de la cununia civila, de la Biserica si chiar scenariul receptiei ca va urma. Trebuie surprinse toate momentele neasteptate, detaliile, momentele haioase sau solemne. Se va realiza un montaj cu un generic personalizat si cu un fond muzical ales de dumneavoastra si care va contine tot filmul nuntii in ordinea cronologica.

Eurocort colaboreaza cu cei mai buni profesionisti din acest domeniu, ei fiind artisti ai peliculei. Filmarea evenimentului si transferarea materialului, prelucrarea si crearea montajului se va face in format digital, iar montajul care rezulta se transpune pe suport DVD.

Cameramanul va sta la dispozitie de la inceputul nuntii pana la sfarsitul ei, iar calitatea filmarii va fi garantata.