the bride
the groom

Evenimentele iau nastere pentru a fi tinute minte mult timp dupa ce ele s-au incheiat. Fiecare detaliu, fiecare cort de nunta, fiecare decoratiune florala, ormament, corp luminos, drapaj sau culoare, naste o senzatie pe care participantii o vor pastra cat mai mult timp. Eurocort gandeste, organizeaza si pune in practica fiecare amintire care urmeaza sa se nasca.

 
 

Wedding Planner

Pentru a avea o nunta cu adevarat spectaculoasa si de neuitat cu siguranta veti avea nevoie de ajutorul unor consilieri ce sunt specializati in domeniu, de cineva care sa supravegheze absolut totul pe intreg parcursul nuntii, de la cununia civila, la Biserica si incheindu-se cu petrecerea de la cort.

Puteti apela cu incredere la Eurocort, pentru ca firma noastra dispune de persoana specializata si cu un adevarat talent organizatoric, acesta purtand numele de weddig-planner.

Rolul acestuia este acela, de a regiza si a coordona intreg filmul nuntii, descriind un scenariu extrem de bine stabilit inainte, bineinteles impreuna cu mirii. Are rolul de a creea o imagine perfecta, pana la cel mai mic detaliu si de a face ca totul sa decurga in cele mai bune conditii, astfel incat sa simtiti ca aveti cu adevarat o nunta de vis.

Ar fi bine sa apelati la ajutorul unui profesionist pentru ca totul sa decurga asa cum ati planificat, Eurocort standu-va dispozitie in acest sens.