the bride
the groom

Evenimentele iau nastere pentru a fi tinute minte mult timp dupa ce ele s-au incheiat. Fiecare detaliu, fiecare cort de nunta, fiecare decoratiune florala, ormament, corp luminos, drapaj sau culoare, naste o senzatie pe care participantii o vor pastra cat mai mult timp. Eurocort gandeste, organizeaza si pune in practica fiecare amintire care urmeaza sa se nasca.

 
 

Fotografii de Nunta

Dupa nunta, cele mai dragi amintiri sunt fotografiile surprinse fie in momentele cheie fie instantaneele realizate in momentele de relaxare.

Acestea sunt fotografii pline de emotii si lacrimi de fericire, expresive, fotografii pe care le doriti nemuritoare si care redau o multime de momente minunate.

Din acest motiv este indicat sa apelati la un fotograf profesionist si nu la un amic, pentru ca fotografiile oficiale vor ramane ca fotografiile unui amator oricat de bine intentionat ar fi el.

Eurocort coloboreaza cu fotografi profesionisti care sunt specializati in fotografii de nunta. Acestia vor surprinde exclusiv toate momentele oficiale si vor realiza instantanee ce vor exprima foarte bine bucuria, emotia si toate trairile din ziua nunti.

Fotografiile de la nunta pot fi alb negru, color sau sepia. Fotografiile alb negru au devenit la moda mai ales in ultimul timp, datorita unui aer romantic pe care il dau momentului, dar ele pot fi combinate.

Se poate alege ca majoritatea fotografilor de nunta sa fie color, iar anumite portrete oficiale sa fie ori alb negru ori sepia.

Daca doriti un eveniment perfect, Eurocort este alaturi de dumneavoastra, va asigura prezenta fotografului pe tot parcursul nunti si cu siguranta impreuna vom reusi!