the bride
the groom

Evenimentele iau nastere pentru a fi tinute minte mult timp dupa ce ele s-au incheiat. Fiecare detaliu, fiecare cort de nunta, fiecare decoratiune florala, ormament, corp luminos, drapaj sau culoare, naste o senzatie pe care participantii o vor pastra cat mai mult timp. Eurocort gandeste, organizeaza si pune in practica fiecare amintire care urmeaza sa se nasca.

 
 

Sonorizare - DJ/Efecte

Efectele de lumini nu sunt simple moftori, alegerea lor dovedindu-se a fi de un bun augur si chiar utila.

Datorita luminilor la minim si reflectoarelor care lumineaza ringul de dans cu spoturi colorate, unii oameni nu se mai simt stingheri si danseaza asa cum stiu si se simt bine fara sa se simta studiati de catre alte persoane.

Ridicarea treptata a luminii, stingerea reflectoarelor si schimbarea stilului muzicii vor alunga monotonia creata de folosirea unui singur sistem de iluminare.

Valsul mirilor este un moment magic al nunti ce deschide in mod oficial petrecerea, iar el trebuie sa se petreaca pe o scena de spectacol, in care luminile sunt stinse, iar cei doi sunt luminati si urmariti de un reflector.

Si momentul tortului este scaldat de lumina, intrarea acestuia si inclusiv taierea lui de catre miri fiind urmarita de un spot special, toate acestea redand un spectacol plin de emotii si unic.

Apelati cu incredere la Eurocort si cu siguranta veti avea o nunta pe care, atat dumneavoastra cat si nuntasii, si-o vor aminti multi ani la rand.