the bride
the groom

Evenimentele iau nastere pentru a fi tinute minte mult timp dupa ce ele s-au incheiat. Fiecare detaliu, fiecare cort de nunta, fiecare decoratiune florala, ormament, corp luminos, drapaj sau culoare, naste o senzatie pe care participantii o vor pastra cat mai mult timp. Eurocort gandeste, organizeaza si pune in practica fiecare amintire care urmeaza sa se nasca.

 
 

Detalii Tehnice

Desi este un domeniu nou pe piata romaneasca, din ce in ce mai multa lume alege pentru amenajarea evenimentelor corturile, datorita flexibilitatii lor.nu mai puteti fi conditionat de arhitectura incaperii, de dimensiunea fixa a acesteia, de aerul inchis si altele.

Firma noastra dispune de o gama variata de materiale din care pot fi construite si ne puteti contacta pentru a va sfatui in privinta structurii potrivitite si pe care o doriti.

De exemplu:

Copertinele in intregime din PCV cristal (cort transparent) sunt luminoase si sunt recomandate acolo unde imprejurarile au un aspect placut participand si ele, in mod indirect, la decorarea evenimentului desfasurat.

In locurile unde atmosfera se cere a fi mai sobra, aceste copertinele sunt ideale. Ele permit realizarea de prezentari de moda,proiectii video, evenimente culturale, filme, si altele. Structurile cu abside confera pavilioanelor un aspect destul de elegant, subliniat de plafoanele false create din panza de bumbac plisetat sau intinsa.

Structurile intinse liniare, din vele de dimensiuni diferite, protejeaza de soarele estival, dar si de ploaia neasteptata.

Structura modulara versatila a corturilor se realizeaza prin intermediul agregarii mai multor module. Unirea acestor module a corturilor, fiecare cu prelata sa independenta, permite o nelimitata dezvoltare a lungimii prin multiple de 4 m. Modulele se compun asambland grinzile de sustinere din aluminiu anodizat cu articulatii din otel zincat.

Alte elemente complementare de rigidizare si protectie impotriva vantului sunt realizate din cabluri si tirante din otel zincat. Prelatele de acoperire, care sunt disponibile in culori diferite, toate modulare si independente, gliseaza pe canalele special studiate în interiorul profilului portant al fiecarui modul.

Corturile mai dispun de prelate cu inchidere laterala, cu ferestre opace, glisante si rulabile si care sunt dispuse pentru o inchidere cu fermoare rapida.

Structura lor portanta este creata exclusiv din profil de aluminiu, anodizat cu imbinari din otel zincat, avand canale de glisare pentru prelate, iar articulatiile de racord sunt formate din otel zincat, fixate cu suruburi zincate 8.8, in timp ce ancorajul este realizat cu ajutorul unor picheti ce sunt introdusi in pamant sau fixate in placi de beton.

Accesorii la cerere

  1. Inaltime laterala in streasina de 2,70 m inaltime

  2. Laterale rulabile pe laturi

  3. Usa de intrare pe laturi

  4. Instalatie de iluminare

  5. Incalzire

  6. Tavan fals anti-condens

  7. Panouri perimetrale rigide

Va punem la dispozitie drapaj (cu sau fara fundal luminos), mocheta (in locurile in care terenul o cere), podea (sau podium pentru concerte sau prezentari) mese, scaune, catering si nu numai atat. Puteti sa apelati oricand la ajutorul nostru, pentru a gasi o solutie potrivita si pentru a va ajuta in alegerea dorita de dumneavoastra.